Novoroční Škoda Yeti má nové motory i výbavu

Tomáš Rybecký
7. 1. 2013 8:24
Škoda Auto přidala novou motorizaci a výbavu pro model Yeti
Foto: Škoda Auto

Nejprodávanější SUV na českém trhu dostalo nový motor i výbavu. Škoda Yeti rozšířila svou paletu motorů o 1,4 litrový motor TSI. I ostatní modely rozšířily a obohatily svoje výbavy.

Třináctou pohonnou jednotkou v paletě motorizací Škody Yeti je 1,4 TSI/90 kW s automatickou převodovkou DSG. Kombinace podporující kultivovanost a vysokému výkonu benzinových motorů a zároveň komfort automatického řazení bude k dispozici ve výbavách Ambition, Elegance i ve vrcholné verzi Laurin & Klement. Pohodlí a dynamika 1,4 litrového motoru s automatickou převodovkou tak je k dostání v cenách mezi 549 900 Kč a 674 900 Kč. Akční model Yeti Active Trumf je rovněž k dispozici s motorem 1,4 TSI za cenu od 373 900 Kč, ale pouze s šestistupňovou manuální převodovkou.

Od nového roku také dochází k úpravám cen vybraných prvků standardních a volitelných výbav ve všech modelových řadách. Například příplatek pro barvy z nabídky zvláštního lakování je nově sjednocen na 5 000 Kč pro modely Fabia a Roomster a na 6 000 Kč pro modely Yeti a Superb. Yeti a Superbu se také zvedne cena verze s pohonem všech kol či s dvouspojkovou automatickou převodovkou DSG o 4 000 Kč. Ve standardní výbavě nově bude vždy systém monitorování tlaku v pneumatikách (TPM) a asistent rozjezdu do kopce (HHC).

S ohledem na změnu sazby daně z přidané hodnoty platné v České republice od začátku roku 2013 byly také upraveny ceny všech modelů Škoda.

 

Právě se děje

Další zprávy