Česká pojišťovna má nové varianty povinného ručení

Adam Fiala
17. 10. 2011 18:25
Česká pojišťovna změnila logo a připravila si novinky u svého povinného ručení pro řidiče

Na začátku října představila Česká pojišťovna řadu novinek. Kromě nového loga představila dvě nové varianty povinného ručení. Celková nabídka tohoto peněžního ústavu se tak rozrostla na pět, nepočítaje možnost připojištění.

Vedle varianty Start, Standard a Exclusive si tak zákazník bude moci vybrat i z Exclusive Plus a Exclusive Max. Obě přitom přinášejí další nadstandardy. 

Loni na podzim ČP zavedla první povinné ručení Bez povinností s automatickou službou přímé likvidace. Letos na jaře si pak pro své zákazníky připravila aplikaci pro chytré telefony s názvem Pojišťovna, díky níž je možné okamžitě nahlásit nehodu, škodu, zaslat fotodokumentaci a objednat náhradní vozidlo. Součástí nových variant povinného ručení se stal i chytrý telefon Samsung Galaxy Mini, který obsahuje předinstalovanou aplikaci Pojišťovna.

Exclusive Plus i Max zahrnují ve svém balíčku služeb tradiční položky jako přímá likvidace, odtah, náhradní vůz na tři dny, právní ochrana (s limitem 20 000 korun), asistence v případě nehody i poruchy, úrazové pojištění řidiče a stejně jako klasický Exclusive i úrazové pojištění spolujezdce.

Obě pojistné varianty pak zahrnují navíc garanci ceny na další tři roky a výhodu, že při prvním zavinění škody se nemusíte bát o svůj bonus. Verze Plus nabízí limit pojistného plnění ve výši 120 milionů korun, Max potom ještě o třicet milionů víc. Tato varianta pak zahrnuje ještě další výhody, včetně nulové amortizace a pojištění střetu se zvěří.

 

Právě se děje

Další zprávy