Škoda Rapid už získala cenu, i když se ještě neprodává

Radek Pecák Radek Pecák
9. 10. 2012 14:06
Vůz by ovšem nejvíce měly kupovat rodiny
Foto: Aktuálně.cz

Ještě před oficiálním uvedením na český trh, k čemuž dojde za týden, v sobotu 20. října, se novinka Škoda  Rapid stala fleetovou novinkou roku.

Nejnovější model mladoboleslavské automobilky cenu získal v rámci české ankety ALD Automotive Fleet Awards. Vítěze v ní volí stovka profesionálů z oblasti firemních vozových parků. Ti již měli možnost se s autem svézt.

"Zisk Fleetové múzy ještě před zahájením prodeje říká o kvalitách modelu Rapid vše," říká Petr Pečenka, ředitel Škoda Auto Česká republika. „Je to ocenění od profesionálů, kteří kladou důraz jak na férové pořizovací a provozní náklady, tak i na výhodný poměr ceny a nabízené hodnoty. Věříme, že model Rapid bude mít přinejmenším stejný úspěch také u svých hlavních zákazníků, kterými jsou české rodiny," dodal Pečenka.

Vůz se zařadí mezi fabii a octavii

Nový model se v nabídce značky zařadí mezi řady Fabia a Octavia. Ceny vozu Rapid začínají na 289 900 Kč za základní motorizaci 1,2 MPI/55 kW. 

Vozy jsou sériově vybaveny systémem ESC (Electronic Stability Control) a šesticí airbagů. Paleta motorizací zahrnuje čtyři benzinové a dva naftové motory.

Anketa ALD Automotive Fleet Awards je nejprestižnější akcí svého druhu v České republice. Vítěze vybírá stočlenná porota složená ze zástupců jak nejvýznamnějších společností České republiky, tak středních a malých podniků.

 

Právě se děje

Další zprávy